Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Kinderquads

Home > Kinderquads

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


 

KINDERQUAD KOPEN?

Een kinderquad kopen, in een van de verschillende klasses die er beschikbaar zijn? Wat dacht u van een 49cc miniquad 2 takt, of aan de andere kant juist een van de elektrische modellen? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen we u op een uitstekende manier van dienst zijn. Wilt u meer weten over de verschillende kinderquads en de soorten, of over de merken die we u kunnen leveren? Wij zorgen voor uitgebreide informatie op de website, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. 
- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>


ELEKTRISCHE KINDERQUADS

Uiteraard kunt u gebruik maken van een aantal verschillende modellen kinderquads. Kies qua inhoud van de motor voor een 50cc, een 110cc, een 125cc of een 150cc klasse 4 takt, of ga aan de andere kant juist voor een elektrische kinderquad. Met name deze laatste categorie is de laatste jaren ontzettend populair, omdat er geen sprake meer is van een verbrandingsmotor. U kunt daarnaast kiezen voor een elektrische midi quad, die net wat groter is dan het exemplaar voor kinderen. Wat dat betreft heeft u binnen de kinderquads een uitgebreide keuze en zorgen we er graag voor dat we u volledig op maat van dienst kunnen zijn.

 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de kinderquads tot u nemen, of bent u bijvoorbeeld specifiek benieuwd naar de servicegarantie waar u op kunt rekenen? Klik door naar de verschillende pagina’s en zorg er daarmee voor dat u bijvoorbeeld meer te weten komt over de kinderquads en soorten, of de merken die we u aan kunnen bieden. Dankzij de uitgebreide informatie weet u precies waar u aan toe bent.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
- Tel vast: 085 - 760 9 360
- Tel mobiel: 06- 15 888 450 
- Email: info@motorpromo.nl

 
Motorpromo.nl door ProShops