Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Over ons

Hoe het is begonnen

Elk bedrijf heeft een begin en dat geldt ook voor Motorpromo. Motorpromo is ontstaan uit een studieopdracht: het starten van een bedrijfje om zo producten in te kopen en weer te verkopen. De keuze is gevallen op minibikes en dat is al vrij snel 'uit de hand gelopen'. De inkoop en verkoop hierin is tijdens de studie gegroeid en na de studie is er een winkeltje geopend in Hardenberg. Het assortiment is hierin uitgebreid met crossmotoren, dirtbikes, kinderquads en meer. Daarnaast is er een monteur in dienst genomen om ook reparaties uit te kunnen voeren in de werkplaats. Later zijn ook elektrische fietsen en bakfietsen aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels is daar een nieuwe website voor gekomen; www.fietsoptimaal.nl

Gegroeid tot 5 vestigingen in Nederland

Motorpromo is in de loop der jaren verder gegroeid en is nu gevestigd in 5 plaatsen in Nederland. Zo is het niet nodig om uren in de auto te zitten om onze producten in het echt te komen bekijken. Naast een showroom kunt je in deze locaties ook terecht als je een product bij ons hebt aangeschaft en deze onderhoud of service nodig heeft. Doordat onze medewerkers met bakwagen vanaf omgeving Hardenberg naar de winkel rijden en weer terug, kunt je jouw product in één van de locaties afgeven waarna deze dezelfde dag nog naar Hardenberg wordt gebracht. Daar is onze werkplaats waar we jouw product weer helemaal klaarmaken en binnen een korte tijd staat het product weer klaar om opgehaald te worden.

 

Alles in één

Bij Motorpromo houdt het na de verkoop van een quad of dirtbike niet op. Want ook na aankoop staat wij voor je klaar met onze eigen onderdelen en werkplaats. Hierdoor kunnen wij je altijd helpen en zit je niet met de handen in het haar als jouw quad niet meer start. Als klant krijgt je bovendien 50% korting op het uurloon van de monteurs en onderdelen zijn bij ons scherp geprijsd. Hierdoor vallen reparaties nooit te duur uit. 

 

 

 


Motorpromo.nl door ProShops