Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Levertijden

Wij werken landelijk en kunnen snel schakelen. Daarnaast hebben wij altijd volle showrooms/winkels zodat u meestal meteen slaagt zonder te wachten! Voor winkel/showroom adressen klik hier.

Op deze pagina vertellen wij meer over de levertijden. Er zijn drie mogelijkheden om jouw product in huis te krijgen:

1. Rechtstreeks uit de showroom
2. Afhalen in één van onze showrooms
3. Bezorgen aan huis

1. Rechtstreeks uit de showroom. 
Motorpromo Nederland heeft showrooms verdeeld over heel Nederland. Elke showroom staat vol met crossplezier en de producten die er staan kunnen meteen meegenomen worden! Daarom adviseren wij jou om langs te komen met indien mogelijk een bus of aanhanger om je nieuwe product uit te kiezen en mee te nemen naar huis. Jouw product wordt door onze serviceteam rijklaar gemaakt, gestart en werkend aan jou meegegeven. 

2. Afhalen in één van onze showrooms
Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen in één van onze winkels om deze op een andere dag afhalen. Na bestelling staat jouw bestelling binnen 2-7 werkdagen klaar om af te halen in één van onze winkels. 

3. Bezorgen aan huis
Natuurlijk heeft niet iedereen een aanhanger of een grote auto/bus bij huis staan. Daarom is het ook mogelijk om jouw bestelling te laten bezorgen. Ook hier geldt dat de bestelling rijklaar wordt afgeleverd zodat je thuis niet meer hoeft te sleutelen. Jouw bestelling wordt doorgaans binnen 5-7 werkdagen thuis bezorgd. Altijd in overleg met jou!

 

 


Motorpromo.nl door ProShops