Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Quad met kenteken

Home > Quad met kenteken

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


Motorpromo.nl is de bron voor inspiratie over quads en trikes met auto-kenteken voor rijbewijs B, categorie L7e.
We hebben Brandstof quads en trikes in diverse merken en soorten uit voorraad leverbaar.

 

Nu uit voorraad leverbaar: Populaire elektrische quads op auto kenteken voor rijbewijs B
Krachtige 4000W volledig elektrisch aangedreven streetquad met actiradius tot 150km. Voor onze elektrische voertuigen op Nederlandse kenteken kunt u ook als particulier in aanmerking komen voor diverse groene subsidies en belastingvoordelen, dat verschilt per gemeente. Ook als ondernemer komt u in aanmerking voor MIA\Vamil. Door deze regeling profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 45% van het investerigsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investerinsaftrek. Vamil pot kan ervoor zorgen dat u 75% van de investringskosten kunt afschrijven. 
-


QUADS

Bent u op zoek naar quads met kenteken, zodat u er ook op de openbare weg gebruik van kunt maken? Wij maken onderscheid in een aantal verschillende vermogens, op basis van de motorinhoud. Bekijk de verschillende quads met 50cc, 150cc of wellicht tot 550cc. Lees daarnaast meer informatie over de quads met kenteken, zodat u bijvoorbeeld goed weet wat er is toegestaan en aan welke eisen u zelf dient te voldoen om er gebruik van te kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent en u veilig de weg op kunt.

 

DIVERSE QUADS

De verschillende quads met kenteken zijn in Nederland toegestaan op de openbare weg, waardoor u er gebruik van kunt maken waar en wanneer u wilt. Uiteraard dient u zelf in het bezit te zijn van een geldig en juist rijbewijs, om er gebruik van te kunnen maken. Wilt u rijden met een wat lichtere quad van 150cc of 200cc, of bent u aan de andere kant op zoek naar het maximale vermogen en zoekt u niets minder dan 400cc? De verschillende quads met kenteken zorgen ervoor dat u er gebruik van kunt maken op de manier die u voor ogen heeft.

 

UITGEBREIDE INFORMATIE

Lees bovendien onze uitgebreide informatie over de quads met kenteken, waarmee we er graag voor zorgen dat u goed op de hoogte bent van wat erbij komt kijken. Hoe zit het met de kentekenregeling, de financiering en bijvoorbeeld de verschillende merken die we te koop hebben? Lees meer over de quads en de soorten en de service of het onderhoud, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij zorgen er met de quads op kenteken graag voor dat u gebruik kunt maken van de meest stoere voertuigen die we op de Nederlandse wegen tegen kunnen komen.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
- Tel vast: 085 - 760 9 360
- Tel mobiel: 06- 15 888 450 
- Email: info@motorpromo.nl
Motorpromo.nl door ProShops