Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Quad met kenteken

Home > Quad met kenteken

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste
CFORCE 520 S AGRI

7499,- 6499,-

CFORCE 850 XC AGRI

10999,- 9999,-

RENLI BUGGY 500CC

12149,- 10999,-

CFMOTO UFORCE 600 GREY

12999,- 11999,-

RENLI BUGGY 1100CC

20999,- 15999,-

CFMOTO UFORCE 1000

18999,- 17999,-

CFMOTO UFORCE 1000 XL

22499,- 21499,-

 
-


Quads van 50cc tot 550cc

Ontdek ons assortiment quads van 50cc tot 550cc voor elk avontuur. Bij Motorpromo.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan quads, perfect voor zowel recreatieve rijders als professionals. Onze collectie omvat een verscheidenheid aan quads, van compacte 50cc modellen tot krachtige 550cc machines, geschikt voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en prestaties.

Quads met kenteken: legaal en veelzijdig

Een van onze specialiteiten is het aanbieden van quads die geschikt zijn voor gebruik op de openbare weg. Deze quads met kenteken bieden de vrijheid om zowel op ruig terrein als op de weg te rijden. Met een geldig rijbewijs B kunt u genieten van de veelzijdigheid van deze voertuigen. Ons assortiment bevat quads in diverse vermogensklassen:

  • 50cc quads: Perfect voor beginners of licht gebruik. Deze quads zijn ideaal voor jonge rijders of voor diegenen die een eenvoudig te bedienen voertuig zoeken.
  • 150cc tot 200cc quads: Een uitstekende keuze voor diegenen die iets krachtiger willen dan een 50cc, maar niet het volledige vermogen van een zwaardere quad nodig hebben. Deze modellen zijn geschikt voor zowel recreatieve activiteiten als lichte werkzaamheden.
  • 400cc tot 550cc quads: Voor liefhebbers die het meeste uit hun quad willen halen. Deze zwaardere modellen zijn ideaal voor intensieve taken en avontuurlijk off-road rijden.

Populaire elektrische quads op auto kenteken voor rijbewijs B

Krachtige 4000W volledig elektrisch aangedreven streetquad met actiradius tot 150km. Voor onze elektrische voertuigen op Nederlandse kenteken kunt u ook als particulier in aanmerking komen voor diverse groene subsidies en belastingvoordelen, dat verschilt per gemeente. Ook als ondernemer komt u in aanmerking voor MIA\Vamil. Door deze regeling profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 45% van het investerigsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investerinsaftrek. Vamil pot kan ervoor zorgen dat u 75% van de investringskosten kunt afschrijven.


Duurzaam en innovatief: elektrische quads

Naast de traditionele brandstofquads, omvat ons aanbod ook elektrische quads. Deze bieden een milieuvriendelijk alternatief zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Elektrische quads zijn een uitstekende keuze voor zowel particulieren als bedrijven, met de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse groene subsidies en belastingvoordelen in Nederland.

Overwegingen bij aankoop van een quad

De verschillende quads met kenteken zijn in Nederland toegestaan op de openbare weg, waardoor u er gebruik van kunt maken waar en wanneer u wilt. Uiteraard dient u zelf in het bezit te zijn van een geldig en juist rijbewijs, om er gebruik van te kunnen maken. Wilt u rijden met een wat lichtere quad van 150cc of 200cc, of bent u aan de andere kant op zoek naar het maximale vermogen en zoekt u niets minder dan 400cc? De verschillende quads met kenteken zorgen ervoor dat u er gebruik van kunt maken op de manier die u voor ogen heeft. Voordat u een quad aanschaft, zijn er enkele belangrijke punten om te overwegen:

  • Kenteken en regelgeving: Verzeker uzelf ervan dat u de vereisten voor het rijden op de weg begrijpt, inclusief kentekenregistratie en verzekering.
  • Financieringsmogelijkheden en subsidies: Onderzoek de financieringsopties en eventuele subsidies, vooral als u overweegt een elektrische quad aan te schaffen.
  • Diverse merken en modellen: Bekijk de verschillende merken en modellen om de quad te vinden die perfect bij uw wensen aansluit. Denk hierbij aan zaken als vermogen, grootte en gebruiksgemak.

Service en onderhoud: onze zorg voor uw quad

Bij Motorpromo.nl begrijpen we dat de aanschaf van een quad slechts het begin is. Daarom bieden we uitgebreide service- en onderhoudsopties om ervoor te zorgen dat uw quad altijd in topconditie verkeert. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen met alles van routineonderhoud tot meer complexe reparaties.

Uitgebreide klantondersteuning

Naast technische ondersteuning, bieden we ook uitgebreide klantenservice. Of u nu vragen heeft over de specificaties van een bepaald model, hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste quad, of advies wilt over financiering en subsidies, ons team staat voor u klaar. Bij Motorpromo.nl zijn we toegewijd aan het leveren van de beste quads en klantenservice. Of u nu een beginner bent of een ervaren rijder, wij hebben de perfecte quad voor u. Ontdek ons assortiment vandaag nog en begin aan uw volgende avontuur.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
- Tel vast: 085 - 760 9 360
- Tel mobiel: 06- 15 888 450 
- Email: info@motorpromo.nl
Motorpromo.nl door ProShops