Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Buggy's

Home > Buggy's

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


 

BUGGY'S

Benieuwd naar onze buggy's en u wil kijken naar wat er zoal beschikbaar is? Blader door de verschillende buggy's met kenteken, die u ook op de openbare weg in Nederland mag gebruiken. Kijk daarnaast ook eens naar de buggy's voor kinderen en lees meer over bijvoorbeeld de verzekering en belasting waar u mee te maken zal krijgen. Wij zorgen voor een uitstekende voorbereiding en beantwoorden daarnaast natuurlijk graag vragen die u heeft met betrekking tot de voertuigen of het gebruik hiervan. 
- 1 2 Volgende >>


 

BUGGY'S MET KENTEKEN OF VOOR KINDEREN ?

Heeft u de buggy's met kenteken op het oog? Dit zijn de modellen waar u op de openbare weg gebruik van kunt maken. Ze voldoen aan de eisen zoals de RDW die stelt, waardoor u er net als met een reguliere auto mee kunt rijden. Voor Buggy's met kenteken kunt u het beste kijken bij quads met kenteken en daar hebben wij een categorie Buggy's. Aan de andere kant kiest u echter voor een stoere terreinwagen, waarmee u zelfs de grootste woestenij kunt trotseren. U kunt daarnaast kiezen voor de kinder buggy's voor de junioren als cadeau of zomaar een verrassing. Deze zitten op een heel veilige manier in elkaar en zorgen ervoor dat de kinderen de tijd van hun leven hebben en beleven!

 

MEER INFORMATIE OVER DE BUGGY'S

Wilt u meer lezen over de verschillende buggy's die wij u kunnen leveren? Blader door de merken die wij u aan kunnen bieden en lees bijvoorbeeld meer over de kentekenregeling. Verder kunt u onder andere nagaan welke soorten er beschikbaar zijn en waar u op dient te rekenen met het oog op het onderhoud en de service. Wij bieden de informatie graag zo uitgebreid mogelijk aan u aan.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
- Tel vast: 085 - 760 9 360
- Tel mobiel: 06- 15 888 450 
- Email: info@motorpromo.nl
Motorpromo.nl door ProShops