Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Bestellen

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je bij ons een bestelling kan plaatsen en hoe het proces eruit ziet tot aan de levering.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

1. In de winkel (direct meenemen mogelijk)
Wij hebben landelijke winkels/showrooms waardoor je op je gemak langs kan komen en al onze producten van dichtbij bekijken, voelen, passen en horen. Wanneer je je gewenste product uitkiest kan je het direct werkend en gestart meenemen.

2. Bestellen op afstand / telefonisch
Onze medewerkers geven graag deskundig advies omdat het belangrijk is dat je een voertuig koopt welke bij je past. Zo heb jij er zo lang mogelijk plezier van. Op plaatjes op onze website is het lastig te zien hoe groot een quad of een crossmotor is wat online bestellen lastig maakt. Wij vragen jou daarom of langs te komen in één van onze landelijke showrooms zodat je zelf kan ervaren hoe een product er in het echt uitziet en welk formaat dat is. Of bel ons voor deskundig advies. Je kan ook een mail sturen met wat jouw verwachtingen en behoeftes zijn, dan neemt onze adviseur contact met je op om je te adviseren.

3. Online via de webshop:
We hebben een overzichtelijke webshop met onze online aanbiedingen. Je kunt een keuze maken en bestellen. Maar je kunt ons ook bellen en door onze adviseur geholpen worden zodat je zeker bent van je keuze. Zijn wij moeilijk bereikbaar? Kan zijn dat we erg druk zijn in de winkel. Vul dan via het contactformulier jouw gegevens in, dan komt jouw aanvraag bij onze adviseurs binnen. Zij nemen dezelfde dag contact met je op! 
 
Hoe gaat de bestelprocedure in zijn werk?
We werken middels een geautomatiseerd bestelsysteem welke jouw steeds op de hoogte houdt van jouw bestelmoment tot aan het moment van levering. Zowel in de winkel als op afstand online! 
- Jouw bestelling wordt in behandeling genomen door onze service team Westra-Service.nl. Zodra jouw bestelling aan de beurt is krijgt je hiervan een bericht via de email.
- De werkplaats van onze servicepartner zal in samenwerking met ons technische team jouw bestelling zorgvuldig klaarmaken. Zodra jouw bestelling is klaargemaakt ontvang je opnieuw een email.
- Vervolgens gaan we jouw bestelling inplannen om op te sturen naar één van onze winkels of naar jouw adres als je hebt gekozen voor bezorgen. Zodra bekend is welke datum dit is krijg je hier bericht van zodat je weet wanneer je jouw bestelling kunt ophalen, of wanneer deze bezorgd wordt. Dit alles meestal binnen 5 tot 10 werkdagen. 

Ga naar onze pagina over levertijden voor meer informatie hierover.

 

 


Motorpromo.nl door ProShops