Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Servicepartner Westra Service

Motorpromo Nederland, groeit jaarlijks gezond door! Om onze groei, kwaliteit en efficiëntie te waarborgen en verbeteren is er een samenwerking aangegaan Westra-service.nl. Zij zijn landelijk actief en gespecialiseerd in opslag, assemblage, reparatie, onderhoud en logistiek van gemotoriseerde rijwielen. 

Snellere serviceverlening
Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten 100% landelijke servicedekking garanderen via onze eigen landelijke Motorpromo winkels wat u al gewend bent/was. Hierdoor zijn wachttijden van een bestelling, reparatie of levering van een bestelling nog korter. Ons streven is nu om de verwerkingstijd van binnen 14 dagen naar binnen 7 werkdagen te realiseren. Doordat onze Westra-Service.nl ook gespecialiseerd is in o.a. crossvoertuigen kunnen zij jou ook extra snel en gericht helpen bij technische vragen over jouw product of over onderdelen. Daarnaast staan zij je ook graag te woord als u een klacht heeft over een product om het snel voor u op te lossen.Voor de serviceteam van Motorpromo en Westra-service.nl staat onze klant en haar wensen centraal! Onze technische medewerkers werken samen met het Westra-service.nl team en zo kunnen we krachten samen bundelen en je vragen of klachten nog sneller en efficiënter verwerken! 

Heb je een vraag over de status van jouw bestelling, levering of reparatie of heb je een technische vraag? Neem dan contact op via:
•    Tel: 085-0645795
•    Email: planning@westra-service.nl

Heb je je ordernummer bij de hand?

Technische hulp nodig?
Mail dan naar: werkplaats@westra-service.nl

 

 


Motorpromo.nl door ProShops