Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Kinderquads 8 - 12 jaar

Home > Kinderquads > Kinderquads 8 - 12 jaar

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


Quads voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Bent u op zoek naar een robuuste en avontuurlijke kinderquad voor uw kind tussen de 8 en 12 jaar? Bij ons vindt u een uitgebreide selectie kinderquads die speciaal zijn ontworpen voor deze leeftijdsgroep. Wij helpen u graag om de perfecte quad te vinden die zowel veilig als spannend is voor uw jonge rijder.

Quads met de juiste kracht en motorinhoud

Kinderquads voor kinderen van 8 tot 12 jaar hebben doorgaans een krachtigere motorinhoud, variërend van 110cc tot 150cc klasse 4 takt. Deze quads bieden voldoende kracht en snelheid om oudere kinderen een uitdagende en opwindende rijervaring te bieden. Ze zijn robuuster en groter dan de quads voor jongere kinderen, waardoor ze beter geschikt zijn voor kinderen die al enige rijervaring hebben en klaar zijn voor de volgende stap. 
-


Veilige en duurzame quads

Veiligheid blijft een topprioriteit, zelfs voor oudere kinderen. Onze kinderquads zijn uitgerust met essentiële veiligheidsfuncties zoals instelbare snelheidsbegrenzers, krachtige remmen en noodstops. Daarnaast zijn ze gebouwd met duurzame materialen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en ruw terrein. De brede banden zorgen voor extra stabiliteit en grip, wat cruciaal is voor het rijden op diverse ondergronden.

Elektrische kinderquads zijn populair

Hoewel verbrandingsmotoren populair zijn in deze leeftijdscategorie, bieden wij ook een selectie krachtige elektrische kinderquads. Deze modellen zijn milieuvriendelijk, stil en eenvoudig te onderhouden. Ze bieden een uitstekende acceleratie en kunnen vaak dezelfde snelheid bereiken als hun benzine-aangedreven tegenhangers, zonder de uitstoot en het onderhoud van een verbrandingsmotor.

Waarom kiezen voor de quads van Motorpromo?

Bij ons vindt u alleen de beste kinderquads van gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en prestaties. Onze quads zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn getest op veiligheid en kwaliteit. Wij bieden uitgebreide productinformatie en persoonlijk advies om u te helpen de beste keuze te maken voor uw kind. Bovendien staat onze servicegarantie garant voor voortdurende ondersteuning en tevredenheid.

Voordelen van quads voor 8 tot 12-jarigen

Kinderquads voor deze leeftijdsgroep bieden tal van voordelen. Ze helpen bij het ontwikkelen van rijvaardigheden, zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Het rijden op een quad stimuleert ook de fysieke activiteit en het buiten spelen, wat essentieel is voor een gezonde levensstijl. Bovendien bieden deze quads een geweldige manier voor kinderen om hun avontuurlijke geest te verkennen en nieuwe vaardigheden te leren.

Kinderquads vs. reguliere quads

Het verschil tussen kinderquads voor kinderen van 8 tot 12 jaar en reguliere quads ligt voornamelijk in de grootte, kracht en bediening. Reguliere quads zijn vaak zwaarder en krachtiger, ontworpen voor volwassenen en vereisen meer rijervaring. Kinderquads voor deze leeftijdsgroep zijn echter speciaal ontworpen om veilig en toegankelijk te zijn voor jongere rijders, met functies zoals snelheidsbegrenzers en eenvoudigere bediening.
Motorpromo.nl door ProShops