Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Retourneren

Heb je een product bij ons gekocht en wil je deze retourneren? Op deze pagina leggen wij je uit hoe je dit kunt doen en aan welke voorwaarden je dient te voldoen.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een accessoire of onderdeel te retourneren?
1. Je zit binnen de 14 dagen bedenktijd.
2. Het product is ongebruikt en is verpakt in de originale verpakking (indien aanwezig)

Let op: elektronische onderdelen kunnen niet retour worden genomen.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een crossproduct (quad, crosser etc.) te retourneren?
1. Je zit binnen de 14 dagen bedenktijd
2. Het product is ongebruikt, onbeschadigd en compleet en bevat geen brandstof in de tank.

Let op: afgeprijsde artikelen kunnen niet retour worden genomen.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan is het mogelijk om jouw product te retourneren.

Een onderdeel of accessoire retourneren
Heb je een onderdeel of accessiore besteld en wil je deze retourneren? Dat kan binnen de bedenktijd middels het retourformulier voor accessoires en onderdelen. Alle instructies vindt je op het formulier.

Een crossproduct retourneren
Heb je een crossmotor of een ander gemotoriseert product besteld en wil je deze retourneren? Dat kan binnen de bedenktijd middels het retourformulier voor gemotoriseerde crossproduct. Alle instructies vindt je op het formulier.

Ik heb mijn motoriseert crossproduct al gebruikt, wat nu?
Het is mogelijk dat wij kosten in rekening zullen brengen indien het product al gebruikt is. Deze kosten noemen is afschrijving. Deze afschrijvingskosten zullen ook in rekening worden gebracht in het geval wij het product beschadigd, vies of incompleet terug krijgen. 

Wat is de afschrijving?
Het is dus mogelijk dat er afschrijvingskosten in rekening wordt gebracht. Bij een gebruikt product is dit minimaal 25%. Nadat het product door ons is ontvangen zal na controle het terug te betalen bedrag aan u worden verteld.

Hoe gaat terugbetaling in zijn werk?
Nadat je je retouraanvraag hebt gedaan middels de retourformulier en wij jouw product hebben ontvangen. Na dat alles conform de regels is verwerkt en bevestigd door ons ontvang je alle betalingen waar je recht op hebt die door jou zijn gedaan bij het bestellen van het product terug; behalve de afleverkosten die zijn gemaakt om jouw product af te leveren. Heb je je product opgehaald? Dan zijn deze kosten uiteraard niet van toepassing. Binnen maximaal 14 dagen zullen wij het bedrag terugstorten op je rekening. Je zult het bedrag terugontvangen op de manier zoals je je bestelling hebt betaald tenzij je schriftelijk hebt ingestemd met een andere vorm van terugbetaling. 

 

 


Motorpromo.nl door ProShops