Wij doen ook verzekeringen.

 
 

Motorpromo is professioneel en wil ook u een professionele verzekering aanbieden, met het beste premiebedrag voor de beste dekking tegen diefstal, schade, vandalisme, ongeval en etc. in welke vorm dan ook. Na lang onderzoek is Unigarant verzekeringen de beste organisatie gebleken.

Met Unigarant quadverzekeringen neemt u uw opgebouwde No-Claim mee voor uw autoverzekering of andere anwb verzekeringen.

Wij nemen u graag het werk uit handen:

Op het moment dat u een quad of buggy bij ons aanschaft, regelen wij ter plekke binnen enkele minuten uw verzekering, zodat u meteen met uw quad of buggy kunt gaan rijden. Wij hebben een speciale bevoegdheid tot het systeem van Unigarant verzekeringen, 7 dagen per week 24 uur per dag. Daarbij profiteert u van 5% extra premiekorting als klant van Motorpromo

Uw verzekeringspremie is afhankelijk van:

  • Hoe uitgebreid u uw quad wilt verzekeren
  • Duur van uw verzekering
  • Al vanaf €49,- per jaar is uw quad verzekerd via Motorpromo bij Unigarant.
  • Pechhulp onderweg is mogelijk

Het tarief wegenbelasting / motorrijtuigenbelasting:

  • Dit is afhankelijk van uw woonplaats
  • Het bedrag ligt tussen €76.- en €88,- per jaar !
  • Bij een buggy ligt de premie tussen €89,- en €108,- per jaar !
 

Wel of geen helmplicht?

Als de Quad aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u de Quad zonder helm berijden. De Quad moet dan voorzien zijn van een ECE goedgekeurde veiligheidsgordel / heupgordel. Wij hebben voldoende ervaring en kennis om deze gordel, op een verantwoorde wijze, voor u te monteren.

Binnen het stadsverkeer tot een maximale snelheid van 50km/h is er een beperkt risico, wanneer u zonder helm wil quadrijden. Vooral als het zonnetje schijnt, u wilt genieten van de buitenlucht en uw prachtige machine wilt showen is een heupgordel ideaal.

Wij raden dit ten strengste af bij hoge snelheden of op de grote weg, omdat de mogelijkheid bestaat dat u betrokken raakt bij een ongeval. Ook als u geen schuld hierin heeft, is de kans op een verkeersongeval aanwezig. Aangezien een Quad in dergelijke ongeluksituaties kan omvallen of rollen, is het altijd veiliger om een helm te dragen. Zodoende minimaliseert u de kans op letsel. Motorpromo adviseert u dan ook bijpassende en beschermende kleding draagt tijdens het quadrijden.

TIP !

Via het tabblad 'Kleding en accessoires' kunt u goedgekeurde- en veilige merk quadkleding tegen zeer scherpe prijzen bestellen. Levering binnen 48 uur aan huis.

contact