Scooters


Scooters

De mooiste retro scooters

De retro scooter was in de jaren zestig zeer populair in Nederland, dit komt door de hoge comfort en de mooie uitstraling. Daarom is het ook niet gek dat retro scooters op de dag van vandaag nog steeds erg gewild zijn. Bij MotorPromo bent u aan het juiste adres, met ons ruime aanbod van de mooiste merken zit er ongetwijfeld één tussen die bij jou in de smaak valt. Om er voor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van alles op het gebied van de scooters en brommers die MotorPromo in haar collectie heeft kunt u door ons online assortiment bladeren, hier vindt u ons aanbod van de mooiste merken.

Service en financiering

Bij MotorPromo vinden wij het belangrijk dat u goed in beeld heeft wat u kunt verwachten bij ons. Bij aanschaf van één van onze mooie scooters zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van financiering. Voor de mogelijkheden kunt u zich volledig inlezen binnen ons assortiment. Verder doen wij ook graag het boekje open over de service en het onderhoud voor uw scooter. Als u benieuwd bent wat u kunt verwachten op dit gebied, dan kunt u altijd even contact opnemen of kijken bij onze veelgestelde vragen onder het kopje klantenservice onderaan de pagina.

Bijzondere retroscooters

Mocht u nog geen idee hebben wat voor scooter u precies wilt of bent u juist specifiek op zoek naar een retro scooter? Bij MotorPromo helpen wij u graag verder. Onze retro modellen hebben een stijlvolle uitstraling die je doen denken aan de mooie modellen van vroeger. Verder zijn alle modellen voorzien van een prachtige laklaag, deze zijn aangebracht met de nieuwste technologie om er voor te zorgen dat ze nog langer mooi blijven. Door de nostalgie en mooie uitstraling hebben onze verschillende retro scooters een speciale plek gekregen in ons hart.

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360