Quads


Quads

Quads

Bent u op zoek naar quads met kenteken, zodat u er ook op de openbare weg gebruik van kunt maken? Wij maken onderscheid in een aantal verschillende vermogens, op basis van de motorinhoud. Bekijk de verschillende quads met 50cc, 150cc of wellicht tot 550cc. Lees daarnaast meer informatie over de quads met kenteken, zodat u bijvoorbeeld goed weet wat er is toegestaan en aan welke eisen u zelf dient te voldoen om er gebruik van te kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent en u veilig de weg op kunt.

Uitgebreide informatie

Lees bovendien onze uitgebreide informatie over de quads met kenteken, waarmee we er graag voor zorgen dat u goed op de hoogte bent van wat erbij komt kijken. Hoe zit het met de kentekenregeling, de financiering en bijvoorbeeld de verschillende merken die we te koop hebben? Lees meer over de quads en de soorten en de service of het onderhoud, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij zorgen er met de quads op kenteken graag voor dat u gebruik kunt maken van de meest stoere voertuigen die we op de Nederlandse wegen tegen kunnen komen.

Diverse quads

De verschillende quads met kenteken zijn in Nederland toegestaan op de openbare weg, waardoor u er gebruik van kunt maken waar en wanneer u wilt. Uiteraard dient u zelf in het bezit te zijn van een geldig en juist rijbewijs, om er gebruik van te kunnen maken. Wilt u rijden met een wat lichtere quad van 150cc of 200cc, of bent u aan de andere kant op zoek naar het maximale vermogen en zoekt u niets minder dan 400cc? De verschillende quads met kenteken zorgen ervoor dat u er gebruik van kunt maken op de manier die u voor ogen heeft.

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360