Overal pechulp !

Zorgeloos fietsen door heel Nederland !

 
Fietsned ledenpas
ANWBledenpas
Unigarant logo
 
  • Wij werken samen met Fietsned.nl, anwb.nl en unigarant verzekeringen. Zodra u bij ons een verzekering aansluit via Unigarant verzekeringen dan kunt u ook genieten van een gratis pechhulppas ! Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.
  • Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen wij u toe. Maar helaas is pech onderweg, waardoor u niet meer verder kunt fietsen, niet uitgesloten. Bij aankoop van een elektrische fiets krijgt u van ons 50% korting op uw pechpas. U ontvangt dan voor maar €17.95 een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos* verder helpt.
  • Het Pechhulp-abonnement van fietsned.nl geeft recht op kosteloze reparatie* bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of geeft u er de voorkeur aan om teruggebracht te worden? Dan vervoeren wij u en uw rijwiel!
  • Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en diens fiets. Samen uit, samen thuis!
  • Raakt u betrokken bij een ongeval en heeft u daarbij niet alleen schade aan uw fiets, maar ook lichamelijk letsel opgelopen? Dan heeft u recht op kosteloze letselschadebijstand! Hiertoe werkt FietsNED samen met DAS, de grootste en beste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland.
  • Via fietsned.nl is reparatie aan huis ook mogelijk. Kijk op fietsned.nl naar de actievoorwaarden.
 
*uitgezonderd eventuele onderdelen.

Contact