Maak kennis met Motor promo

Motorpromo is een onderdeel van TAPTAP. Jong, innovatief en ervaren. Hobbymatig begonnen in 2002 tijdens de studieperiode, bedoeld als eindexamen opdracht. In de tussentijd veel commerciële werkervaring opgedaan bij grote bedrijven als Media Markt, Auto MAX, Crossplaza en sinds 2008 fulltime onderneme. Met behulp van trouwe vrienden, moedige importeurs, exporteurs / investeerders en vooral ons vaste klantenbestand zijn wij inmiddels gegroeid naar 5 vestigingen over heel Nederland met ons eigen kleinschalige succes team! 

Onafhankelijk & transparant

Motorpromo is een geheel onafhankelijke aanbieder voor verschillende exporteurs/importeurs binnen en buiten Europa. Hierdoor zijn wij helder en transparant in ons advies over onze werkwijze en producten. Wij bieden al onze producten direct gebruiksklaar uit voorraad, zonder investering vooraf. We werken op basis van consignatie voorraad. Door nauwe samenwerking met professionele exporteurs en importeurs binnen de EU, staat Motorpromo ijzersterk met de levering van zijn producten en onderdelen hiervan. Wij verkopen aan bedrijven en particulieren met de eerlijke prijzen. Dus eerlijke prijzen met de beste service.

Onze kracht is service gericht te werk gaan, eerlijk advies over het betreffende merk, scherpe prijzen en vooral een ruim aanbod. We werken rechtstreeks met de vooraad van de importeur en leveren tegen bijzonder lage prijzen. Dat scheelt u als consument tot 35% in de portemonnee!

 

Het voordeel van consignatie voorraad is dat we ieder kwartaal ons productenoverzicht updaten en hierdoor voor u de meest actuele en recente techniek op de markt brengen en aanbieden. Dit gebeurt door een professioneel researchteam in deze branche. Zij houden nauwlettend de ontwikkelingen en innovatie bij. Wij werken niet met outlet of overjarige modellen, want dan kunnen we geen service gericht werk leveren. Daarnaast is het moeilijk om garanties te verlenen op dergelijke producten.

Scherpe prijzen
Eerlijk advies
Technische kennis
A-klasse producten

Landelijk actief

Door professionele aanpak en hard werken wisten we 5 showrooms / afhaalmagazijnen neer te zetten, verspreid door het hele land. Hierdoor hoeft u nooit ver te reizen voor een bepaald product of onderhoud van een product. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Assortiment

Op dit moment hebben wij 12 hoofdcategorieën en 120 subcategorieën met verschillende modellen (zowel sportief, retro, enduro, cross en race uitvoeringen) op voorraad. Elk model is leverbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Niet alleen de producten leveren wij, maar ook alle onderdelen (zowel motorisch, elektrisch en kappen) en diverse accessoires.


Doelstelling

Wij hebben als doelstelling een goed en voordelig product te leveren, naamsbekendheid te verwerven en de verdeling van deze producten in de BeNeLux te vergroten. Deze producten zijn bijtijds, omdat ze voldoen aan de strengste nieuwe emissie eisen. Wij leveren deze producten uitsluitend met 2 takt of 4 takt motoren die aan de strenge emissie eisen voldoen!


snel navigeren

Begin met shoppen
Bekijken
Onze vestigingen
Bekijken
Onderdelen
Bekijken
Werkplaats
Bekijken