Mini Bikes


Mini Bikes

Mini Bikes

Bent u op zoek naar minibikes, bijvoorbeeld om samen mee te racen? Blader door de verschillende mini bikes en mini crossers en zorg er op die manier voor dat u een goed beeld krijgt van het overzicht. Met name de mini crossers zijn de laatste tijd erg populair, omdat ze een opvallende verschijning vormen. De bikes zijn professioneel gemonteerd en leveren behoorlijk wat vermogen. Aan de andere kant toch heel compact en relatief licht van stuk. Het is deze combinatie die ervoor zorgt dat u met de minibikes en mini crossers altijd veel bekijks zal krijgen.

Merken en soorten

De miniracers en elektrische minibikes vormen twee verschillende categorieën. Hiermee zorgen wij er voor dat u eenvoudig kan kiezen uit het type bike dat u zoekt. Maakt u liever geen gebruik van een verbrandingsmotor? Met de elektrische minibikes kiest u voor de meest moderne technieken, die ervoor zorgen dat u op een heel soepele manier gebruik kunt maken van het apparaat. Met deze miniracers kiest u voor de traditionele snelle jongens, waarop u op een heel opvallende manier voor de dag kunt komen.

Miniracers en elektrische minibikes

Naast bezine modellen levert Motorpromo ook minibikes met elektromotoren. Deze elektrische minibikes zijn uitermate geschikt voor personen die niet veel ervaring hebben met benzinemotoren. Wij hebben hier keuze uit verschillende merken, maten, modellen & varianten

 

 

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360