Onafhankelijk verkoop en advies van onderstaande merken.

Motorpromo & veel merken:

Na jaren lang een overdosis aan ervaring opgedaan te hebben, opereren we geheel onafhankelijk en verkopen we verschillende merken. Tegenwoordig komen veel producten uit China. Deze producten komen onder verschillende merknamen en verschillende kwaliteiten op de markt. Ieder merk heeft weer een verschillend kwaliteitslabel, daarom waarschuwen wij onze consumenten om goed uit te zoeken wat ze willen. Aan de hand hiervan kunt u een goede vergelijking maken tussen de verschillende merken en varianten. De producten worden van elkaar gekopieërd, wat het voor u als consument lastig maakt om uit te zoeken welke fabrikant of welk merk de beste kwaliteit & service levert. Wij promoten het liefst erkende merken, zodat wij volledige servicegarantie kunnen bieden en onderdelen kunnen leveren.

 

Onze doelstelling:

Eerlijk en transparant advies per merk naar de consument. Doordat wij geheel onafhankelijk opereren voor verschillende fabrikanten en importeurs, lichten we ook verschillende merken tot in details uit, voor de consumenten. Niet alle importeurs en fabrikanten zijn hiermee blij, want wij zetten alle plus- en minpunten van ieder merk netjes op een rij zodat u de juiste keuze kunt maken. Hierbij adviseren wij u welk type en welk merk het beste bij uw wensen passen. Kom gerust langs en bewonder al deze merken van dichtbij. Bel graag vooraf en maak een afspraak zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen en het juiste product kunnen aanbieden.

Waarschuwing:

Wij raden u ten strengste af om deze producten via webwinkels of webshops te kopen, want u kunt nooit aan de hand van paar mooie foto's en wat tekst de beste kwaliteit uitkiezen. Ook de prijzen zeggen niets over de kwaliteit en het merk, want u kunt de slechtste kwaliteit voor de hoofdprijs kopen. Een hoge prijs hoeft niet te betekenen dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Lees tevens de algemene voorwaarden van deze bedrijven, meestal leest u dat ze alleen startgarantie geven of geen garantie. Meestal hebben ze ook geen reparatie afdeling! Dus geen nazorg! Kijk goed uit waar u uw boodschappen doet.