Kinder Quads


Kinder Quads

Kinderquads

Bent u op zoek naar kinderquads, in een van de verschillende klasses die er beschikbaar zijn? Wat dacht u van een 49cc miniquad 2 takt, of aan de andere kant juist een van de elektrische modellen? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen we u op een uitstekende manier van dienst zijn. Wilt u meer weten over de verschillende kinderquads en de soorten, of over de merken die we u kunnen leveren? Wij zorgen voor uitgebreide informatie op de website, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de kinderquads tot u nemen, of bent u bijvoorbeeld specifiek benieuwd naar de servicegarantie waar u op kunt rekenen? Klik door naar de verschillende pagina’s en zorg er daarmee voor dat u bijvoorbeeld meer te weten komt over de kinderquads en soorten, of de merken die we u aan kunnen bieden. Dankzij de uitgebreide informatie weet u precies waar u aan toe bent.

Elektrische kinderquads

Uiteraard kunt u gebruik maken van een aantal verschillende modellen kinderquads. Kies qua inhoud van de motor voor een 50cc, een 110cc, een 125cc of een 150cc klasse 4 takt, of ga aan de andere kant juist voor een elektrische kinderquad. Met name deze laatste categorie is de laatste jaren ontzettend populair, omdat er geen sprake meer is van een verbrandingsmotor. U kunt daarnaast kiezen voor een elektrische midi quad, die net wat groter is dan het exemplaar voor kinderen. Wat dat betreft heeft u binnen de kinderquads een uitgebreide keuze en zorgen we er graag voor dat we u volledig op maat van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360