Wij zijn RDW erkend. Wij zorgen voor een totaal pakket !

 
 

Bevoegdheden van de erkenning

Wij zijn erkenninghouder van de RDW aan de Nieuwe Haven 24V te Hardenberg (Hoofdkantoor) vanuit hier beheren we alle filialen van Motorpromo

Bedrijven die een ‘erkenning bedrijfsvoorraad’ van de RDW hebben, kunnen aangekochte voertuigen opnemen in de eigen bedrijfsvoorraad. De bedrijfsvoorraad omvat de te verhandelen, te bewaren of te bewerken voertuigen waarvan een bedrijf het eigendom heeft verkregen.

De ‘erkenning bedrijfsvoorraad’ biedt de volgende mogelijkheden:

 • Voertuigen opnemen in bedrijfsvoorraad
  Erkende bedrijven kunnen voertuigen die zij kopen, online opnemen in de bedrijfsvoorraad
 • Tenaamstellen van voertuigen
 • Bestellen van kentekenplaten
  Alleen erkende bedrijven kunnen een GAIK-kentekenplaat bestellen met een kentekenbewijs dat nog niet tenaamgesteld is.
 • Afgifte van vrijwaringsbewijzen
  Erkende bedrijven kunnen vrijwaringsbewijzen afgeven. Het vrijwaringsbewijs ontslaat de ontvanger van alle wettelijke aansprakelijkheid. De bewijzen worden afgegeven bij overdracht van het voertuig aan een erkend bedrijf.
 • Geen voertuiggebonden verplichtingen

Kentekenregeling: (Tijdelijk voor €249,-), Rijklaar kosten tijdelijk GRATIS ! t.w.v. €199,-

Motorpromo heeft als missie om uitsluitend ATV’s, Quads & Buggys te laten fabriceren en te verkopen, voorzien van een Europese type goedkeuring. Met deze type goedkeuring verkrijgen wij het Nederlands kentekenbewijs op de ATV, Quad of Buggy. Hiermee kunt u de ATV, Quad of Buggy met slechts rijbewijs B (autorijbewijs) berijden. Uiteraard verzorgen wij het kentekenbewijs volledig voor u, zodat het kentekenbewijs bij aflevering van uw gewenste voertuig volledig op uw naam staat geregistreerd.

Informatiebron: www.rdw.nl

contact