Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Werkplaats

Naast de verkoop van voertuigen, rijwielen en crossproducten verzorgen wij ook de service na aankoop. Wij zijn gespecialiseerd in deze branche en hebben ook alle technische onderdelen zodat jouw voertuig blijft rijden! 

Ons technische team en onze servicepartner Westra-service.nl zorgen dat in de werkplaats producten worden gedemonteerd, geassembleerd, onderhouden en gerepareerd. Dit doen wij voor onze eigen klanten maar ook kunnen wij in veel gevallen helpen als het product niet bij ons is gekocht. Helaas krijgen wij vaak onbekende merken waarvan de leveranciers niet bekend zijn. Dus geen Europees adres op de CE typeplaatje. Dan wordt het vaak lastig ze te repareren, maar ook dan redt onze monteurs zich er vaak prima mee.

Bekende merken zoals NITRO motors, Gepard, Apollo, Orion, MRR, Locin, Lifan, Zongshen, Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki, CF Moto, Segway, Can AM kunnen wij wel repareren en onderhouden voor je. 

Mijn voertuig is toe aan reparatie / onderhoud, hoe gaat dat in zijn werk?
1. Wij werken samen met onze servicepartner Westra-service.nl. Je brengt je voertuig naar één van onze landelijke winkels waarbij we eerst gaan kijken of het ter plekke gerepareerd kan worden. Lukt dat niet; dan maken we een reparatie bon en nemen we jouw voertuig mee naar één van de centrale werkplaatsen. 

2. De monteurs gaan ermee aan de slag en houden contact met je over de aard van je reparatie en kosten hiervan. Na dat ze jouw akkoord hebben, gaan ze voor je het voertuig klaarmaken. Dus alles in overleg met jou!

3. Na reparatie zal er een afspraak met je worden gemaakt om jouw product weer af te halen. Dit kan in de winkel waar je het hebt afgeleverd, maar het kan ook in één van onze andere winkels als je dat beter uitkomt. Het is ook mogelijk om ervoor te kiezen jouw product te laten bezorgen. Dit regelt onze operationele servicepartner Westra-service.nl voor je. 

Hoelang duurt het voordat mijn product weer klaar is?
In de meeste gevallen staat jouw product binnen één week weer klaar in de winkel. Het kan voorkomen dat bepaalde onderdelen nodig zijn die wij niet direct hebben liggen en besteld moeten worden. In dat geval kan het wat langer duren. Onze afwerkpercentage van de werkplaats ligt sinds 2020 op 98% binnen 14 dagen! Samen met onze servicepartner Westra-service.nl zijn we deze wachttijd aan het inkorten naar 7 dagen.

 

 


Motorpromo.nl door ProShops