Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Namaak of origineel?

Motorpromo.nl importeert parallel sinds 1998 funcross voertuigen naar Nederland. We doen altijd ons uiterste best om de beste kwaliteit, veiligheid en service te garanderen.
Wanner deze 3 bovengenoemde elementen zich niet vinden in een voertuig dan importeren we deze niet. Onze voertuigen komen oorspronkelijk uit China, Taiwan en Thailand, maar het zijn Europese merken! Ze worden volgens de machinerichtlijn van Europa gemaakt. 

Eén van de simpele eisen, welke eenvoudig door jouzelf als consument te controleren is, zijn dat de voertuigen moeten voorzien zijn van een CE aluminium typeplaatje die vastgeslagen is op de frame van het voertuig. Dit voertuig moet voorzien zijn van het volgende kenmerken:
-    Aluminium typeplaatje met de gegevens van de Europese importeur
-    Er dient een framenummer ingeslagen te zijn in het frame en vermeld op de type plaatje
-    Europese logo van CE en voertuig dient een conformiteitsverklaring te hebben van de EU importeur. 

Helaas zijn er ook importeurs die rechtstreeks uit China importeren, het zijn vaak lokale producten uit China zonder geldig Europese CE voorschriften en veiligheidsnormen. Deze worden illegaal geïmporteerd en vooral aangeboden op veilingwebsites, via achtertuinhandelaren of privé personen via facebook tegen zeer lage prijzen. Vaak kan alleen contant betaald worden. NUL SERVICE! Deze bedrijven herken je direct aan de manier van hun werkwijze. Geen RDW-erkenning en geen werkplaats maar meer een “handeltje” erbij. 

Het probleem hiervan is dat je dus mogelijk een zeer onveilig voertuig koopt. Wellicht iets goedkoper dan via een erkend bedrijf. Onderdelen van deze namaak voertuigen zijn nergens te verkrijgen want deze komen niet overeen met licentieonderdelen, vooral bij elektrische voertuigen. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor alle gevolgen van aansprakelijkheid doordat er geen importeur bekend is waar je kan aankloppen.

Wij geven 5 jaar servicegarantie. Dat betekent minimaal 5 jaar lang na je aankoop dat technische onderdelen leverbaar zijn. Alles met licentie en volgens de Europese machine richtlijnen. 
We hebben een eigen serviceteam en monteurs met verstand van zaken. Wij garanderen je de beste prijs- kwaliteitsverhouding!

 

 


Motorpromo.nl door ProShops