Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Laagste prijsgarantie

Motorpromo.nl importeert parallel alle crossvoertuigen zelf. Daarnaast werken we met EU grootste importeurs samen waardoor wij bijzonder sterke prijs-kwaliteitsverhouding kunnen garanderen. Omdat wij zelf importeren zijn wij voor dezelfde kwaliteit meestal tot 40% voordeliger dan elders, vanaf het moment van aanschaf tot het moment van levering. 

Pas op voor namaak
Het is belangrijk om geen appels met peren te vergelijken in deze branche. Er wordt namelijk veel namaak van onze merken verkocht op internet. Het probleem hiervan is dat ze op elkaar lijken en vaak komen ook de specificaties redelijk overeen. Maar het grote verschil zit in de kwaliteit van de onderdelen, merk van de onderdelen, sterkte en dikte van de stalen frame, de kwaliteit en merk van de motorblok en ga zo maar door. We werken uitsluitend met licentieproducten en onderdelen en dat betekent dat alle onderdelen CE goedgekeurd zijn en de voertuigen een aantoonbaar Europese importeurs typeplaatje hebben. 
De replica/namaak van onze voertuigen hebben vaak onbekende importeurs, nergens op de voertuig is te vinden wie het voertuig heeft geïmporteerd en bovendien zijn deze niet voorzien van Europese CE, maar Chinese CE. Doordat de logo’s op elkaar lijken valt dat niet meteen op. Voor dergelijke producten dien je extra uit te kijken want veiligheid en aansprakelijkheid van bij een dergelijke aankoop ligt volledig bij jezelf. 

Hoe herkent u een namaak en onveilige voertuig?
- Er bevindt zich geen aluminium typeplaatje met EU CE aanduiding op het voertuig 
- Er is geen naam of adres van de Europese importeur bekend
- Voertuigen hebben onveilige en onbekende onderdelen die nergens te verkrijgen zijn
- Veelal worden deze via een thuisadres of bij achtertuinhandelaren aangeboden tegen contante betalingen

 

 


Motorpromo.nl door ProShops