Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Eigen onderdelenhuis

Service en aftersales staat bij ons hoog in het vaandel. Het is niets vervelender als je crossvoertuig of vervoermiddel het niet doet. Gelukkig kun je bij ons al je onderdelen gemakkelijk online bestellen

Wij zijn gespecialiseerd in deze branche en de merken die wij aanbieden en leveren hier ook de onderdelen van. Ons onderdelenmagazijn bevindt zich in Hardenberg en is ruim 2000m2 groot. Ben je zelf handig of wil je zelf klussen aan jouw quad of dirtbike? Dan kun je 24/7 online alle onderdelen via onze online onderdelenhuis bestellen. Heeft u voor 15:00 besteld? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Bij vragen staan wij voor je klaar
Alles is bij ons gecodeerd aan de hand van type voertuig. Je kunt ze eenvoudig terug vinden op onze site. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel niet ons te bellen of te mailen met een foto van jouw product en het gewenste onderdeel via werkplaats@westra-service.nl.  Ons technische team en onze servicepartner westra-service.nl gaat direct aan de slag om je z.s.m. te voorzien van het onderdeel dat je zoekt.

 

 


Motorpromo.nl door ProShops