Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Bezorgen aan huis

In onze showroom staat altijd voldoende voorraad om direct mee te nemen. Het kan ook voorkomen dat je online bestelt of zelf geen vervoer hebt. Dan bezorgen wij jouw bestelling gewoon aan huis.
Op deze pagina vertellen wij meer over de kosten, levertijden bij bezorging aan huis en hoe jouw bestelling thuis wordt afgeleverd. Wij leveren door heel Nederland, België en Duitsland (andere landen op aanvraag).

De bezorgkosten binnen Nederland zijn:
•    Alle kentekenquads: €150,-
•    Alle miniquads, midiquads, bikes & crossers (elektrisch of 2 takt): €65,-

De bezorgkosten naar België of Duitsland zijn:
•    Alle kentekenquads: €225,- tot 50km over de grens.*
•    Alle miniquads, midiquads, bikes & crossers (elektrisch of 2 takt): €100,- tot 50km over de grens.*

*Woon je meer dan 50km over de grens? Dan is de prijs op aanvraag.

Wat is de levertijd voor een bezorging aan huis?
Onze servicepartner Westra-service.nl en onze technische afdeling van Motorpromo zorgt ervoor dat jouw bestelling eerst 100% rijklaar wordt gemaakt, dus niet in doos of 80% voorgemonteerd. Daarom kunnen wij jouw bestelling vaak niet binnen één dag verzenden. De levertijd is tussen de 2 tot 7 werkdagen binnen Nederland. Voor onze directe buurlanden België en Duitsland geldt een gemiddelde levertijd van 5 tot 15 werkdagen. Nadat jouw bestelling is klaargemaakt door de monteur wordt deze zo snel mogelijk ingepland voor levering. 

Hoe weet ik wanneer ik thuis moet zijn?
Alle dagen thuis blijven is natuurlijk niet nodig. Gedurende de verwerking van jouw bestelilng wordt je op de hoogte gehouden over de status tot het moment van levering. Onze servicepartner Westra-service.nl zal van te voren in overleg met jou laten weten op welke datum jouw bestelling wordt afgeleverd.

Bestelling vertraagd
Het kan soms voorkomen dat je bestelling vertraagd is om welk reden dan ook. In dat geval zal ons serviceteam je hiervan op de hoogte brengen.

Wordt mijn product rijklaar gemaakt?
Ook als je kiest om je bestelling te laten bezorgen maken wij deze klaar in onze professionele werkplaats zodat jij je product werkend en gestart ontvangt.

Heb je accessoires erbij besteld? 
Indien gewenst worden deze dan van te voren gemonteerd zodat jij dat thuis niet meer hoeft te doen. 

 

 


Motorpromo.nl door ProShops