Download onze app

Fietsplan? Dat regelen we graag voor u!

Uw e-bike via het Fietsplan!
Ook als u een fietsplan via uw werkgever heeft, kunt u bij ons terecht. Uiteraard met dezelfde uitstekende service die u gewend bent van ons. De fietsen worden bijvoorbeeld perfect afgesteld en rijklaar afgeleverd.

Er zijn verschillende varianten voor het kopen van een fiets via het fietsplan:

  • Optie 1. U koopt de fiets rechtstreeks bij ons en levert de factuur in bij uw werkgever.

    Deze verrekent vervolgens met u het belastingvoordeel. Het voordeel van deze constructie is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht en dat er geen wachttijd is.
  • Optie 2. Wij sturen de factuur naar uw werkgever.

    Als wij het geld op onze rekening hebben ontvangen, nemen we direct contact met u op voor levering of afhalen van de fiets. In de regel kunt u binnen 2 weken in het bezit zijn van uw nieuwe fiets. Het voordeel van deze constructie is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht.
  • Optie 3. Uw werkgever heeft een overeenkomst met een bemiddelende organisatie.

    Bemiddelende organisaties zijn bijvoorbeeld Bedrijfsfietsen Nederland, Nationale Fiets Projecten en andere organisaties. Als u via deze optie een fiets koopt dan zijn daar voorwaarden aan verbonden. Via uw werkgever kunt u een bestelformulier krijgen. Hierna kunt u een fiets uitzoeken op onze website. Uw voordeel bestaat uit het belastingvoordeel op de prijs van uw fiets. Dit belastingvoordeel is afhankelijk van uw inkomstenbelastingtarief (terug te vinden op uw loonstrook). U dient er echter wel rekening mee te houden dat de korting die wij op de adviesprijs geven, lager uitvalt als u uw fiets van de werkgever via deze tussenpersoon aanschaft. Voor de bemiddeling brengen tussenpersonen commissie in rekening die wij aan u als klant moeten doorberekenen (U kunt hieronder berekenen wat uw fiets dan gaat kosten).
 

Sommige werkgevers handhaven een maximale vergoeding, bespreek met uw werkgever de voorwaarden.

Via fietsplan projecten worden de fietsen gemiddeld 10% tot 15% duurder en dat precentage gaat naar de fietsprojecten.

contact