Download onze app

Elektrische Driewieler

Elektrische Driewieler

Elektrische Driewieler

Elektrische Driewieler

Gratis en vrijblijvend een proefrit aan huis
I.v.m. de lockdown, proefrit aan huis! Lees hier meer informatie over een proefrit aan huis. Bel ons of vul het contactformulier in om direct een afspraak te maken.

Een elektrische driewieler fiets kopen?

Motorpromo is uw specialist in de elektrische driewieler. Door de drie wielen heeft u volop stabiliteit. Dit is ook ideaal voor mensen met evenwichtsproblemen. De elektrische driewielfiets is een stukje vakwerk met een extra sterk frame wat zorgt voor een stevige constructie. U krijgt bij ons alle tijd om te wennen aan onze fietsen tijdens een proefrit op onze elektrische driewieler fietsen. Komt u gerust eens langs in 1 van onze 5 showrooms in Nederland. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Een elektrische driewieler kopen?

Een elektrische driewieler is een veilig alternatief voor als het om verschillende redenen niet meer lukt om op de traditionele fiets te fietsen. Dankzij de twee wielen achter is de kans om te kantelen/vallen niet aanwezig en u hoeft niet meer af te stappen voor het rode stoplicht. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel blijven genieten van het fietsen zonder bang te zijn dat u zult vallen. 

Elektrische driewieler met een lage instap

Onze elektrische driewielers fietsen zijn vrijwel allemaal voorzien van een lage instap en ook een extra lage framemaat. Hierdoor kunt u veel gemakkelijker op het zadel gaan zitten dan bij een traditionele fiets. De instap is ook extra breed waardoor u eerst voor het zadel kunt gaan staan voordat u gaat zitten, wel zo prettig. 

Snel gewend raken dankzij de swingfunctie

Het fietsen op een elektrische driewieler is vaak erg onwennig waardoor het 'zomaar erop wegfietsen' vaak niet lukt. Dit komt doordat een driewielfiets ook bij het make nvan bochten rechtop blijft staan en dat is erg onnatuurlijk waardoor het bochten maken soms niet lukt. Onze Qivelo elektrische driewieler fietsen beschikken over de 'swingfunctie'. Deze functie houdt in dat als u een bocht neemt; de fiets net als een traditionele met u meebeweegt. Hierdoor raakt u sneller gewend aan de fiets, fiets het ook als een normale fiets maar kunt u niet omvallen, het blijft immers een elektrische driewieler.