Download onze app

Elektrische damesfietsen

Elektrische damesfietsen

Elektrische damesfietsen

Elektrische damesfietsen

Gratis Duo fietstas bij aankoop E-Bike.

+ Proeffietsen & extra winkelkorting tot €750,-  
Nu tijdelijk een landelijke actie van kracht. Forse kassakorting tot €750,- vanuit de showroom op uw aankoop of een forse inruilwaarde voor je oude fiets!
Als extratje geniet u van 50% korting ons geheel accessoires collectie zoals prachtige fietstassen, fietsmanden, veiligheidsloten, afdekhoezen, fietspompen en telefoonhouders.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

57 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

57 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Elektrische damesfiets kopen?

Een elektrische damesfiets kopen doet u niet elke dag. Daarom is het goed om voordat u over gaat tot aanschaf goed te vergelijken. Het aanbod elektrische damesfiets is enorm en ook erg divers. Denk aan een dames e-bike met voorwielmotor, middenmoto of achterwielmotor maar ook aan verschillende remtechnieken, frames en ontwerp. Bij Motorpromo heeft u de keuze uit een heel divers aanbod en doordat wij beschikken over een eigen productiehal/fabriek kunnen wij onze fietsen extra voordelig aanbieden. 

Welke elektrische damesfiets past bij mij?

Het belangrijkste verschil tussen de elektrische damesfietsen is de plek van de motor. U heeft de keuze uit een elektrische damesfiets met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. De plek van de motor bepaalt voor het grootste deel hoe een e-bike en de ondersteuning aanvoelt. Een voorwielmotor staat erom bekend een wat trekkerige ondersteuning te geven. Een middenmotor past de ondersteuning daarentegen precies aan op uw rijgedrag en de kracht die u op de pedalen set dankzij de innovatieve krachtsensor. Een achterwielmotor voelt ongeveer het zelfde aan als een middenmotor maar is meestal wat minder krachtig. Elke elektrische damesfiets voelt, ondersteunt en fietst anders en dat maakt de keuze er niet gemakkelijker op. Daarom hebben wij onze fietsen uitgebreid toegelicht zodat u zoveel mogelijk te weten komt over de fietsen.

Hoever kan ik fietsen op één acculading?

Elke elektrische damesfiets is voorzien van een accu om energie te leveren aan de motor. Hoe groter de accucapaciteit hoe langer de accu de motor draaiende kan houden. De haalbare afstand wordt de actieradius genoemd en is ook afhankelijk van overige facturen zoals uw rijgedrag, de ondergrond, uw gewicht en het gewicht van de fiets, de ondersteuningsstand en het weer. Zo kunt u bij lage temperaturen of tegenwind minder ver komen dan op een windstille zomerdag. Bij elke elektrische damesfiets uit ons assortiment is vermeld hoever u op één acculading kunt fietsen.