Download onze app

Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen

Waarom een elektrische bakfiets kopen?

Je ziet ze steeds vaker, de elektrische bakfiets. Ze zijn helemaal van deze tijd. De bakfiets is uitgerust met trapondersteuning en dit is niet zijn enige voordeel. Je neemt gemakkelijk al je spullen mee en er is genoeg ruimte voor de kinderen. Je kunt moeiteloos lange afstanden fietsen en daarbij maakt het niet uit hoeveel bagage of kinderen je meeneemt. De kinderen naar school brengen of even snel boodschappen doen, met een elektrische bakfiets van Motorpromo zit u altijd goed.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Redenen om een elektrische bakfiets te kopen

Er zijn genoeg redenen om een elektrische bakfiets te kopen en daarom zien we deze ook steeds meer terug in het straatbeeld. Een elektrische bakfiets is milieuvriendelijker dan een auto op brandstof, er passen net als in een auto 4 kinderen plus boodschappen in en het is ook nog eens leuk en gezond. Bovendien zet u een e-bakfiets gemakkelijk neer op de stoep waardoor u geen parkeerkosten hoeft te betalen. 

Een tweewieler of driewieler elektrische bakfiets

De keuze om voor een tweewieler of driewieler elektrische bakfiets te gaan kan soms een lastige keuze zijn. De keuze is onder andere afhankelijk van de ruimte die u nodig bent. Hoewel in beide vier kinderen plaats kunnen nemen is een driewieler beschikt over een ruimere bak waardoor de kinderen wat meer ruimte hebben en u kunt uw boodschappen ook nog eens kwijt. Een tweewieler elektrische bakfiets is smaller en daardoor iets krapper in de bak maar past wel door vrijwel elke poort. Uiteraard is de keuze het meest afhankelijk van wat u het prettigst vind fietsen en daarom is het maken van een testrit altijd verstandig. 

Een elektrische bakfiets voor andere doeleinden

Behalve om de kinderen van en naar school te brengen is een elektrische bakfiets ook uitstekend geschikt om uw hond mee te nemen naar bijvoorbeeld het bos. Doordat de bak van de bakfiets voorzien is van bankjes die er ook uit te halen zijn creëert u eigenlijk een ruime en veilige bak met voldoende voor één of misschien wel twee of drie honden. Bovendien zijn er ook elektrische bakfietsen leverbaar met een speciaal deurtje welke u kunt openen om de hond gemakkelijk in de bak te laten springen. Ook wordt de elektrische bakfiets veel ingezet door maaltijdbezorgers of voor promotiemateriaal. Kortom: een e-bakfiets is erg breed inzetbaar!