Elektrische fietsen


Elektrische fietsen

Waarom een elektrische fiets?

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse verkeer. Maar wat is een elektrische fiets nou precies? Aan een elektrische fiets is een netjes weggewerkte motor bevestigd aan de voor/midden/achterkant van fiets die er voor zorgt er extra elektrische ondersteuning wordt geboden tijdens het fietsen. Dit is voornamelijk handig voor mensen die wel een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken of bijvoorbeeld wanneer je niet vermoeid en bezweet aan wilt komen op je werk. Het aanbod van elektrische fietsen is zeer divers bij MotorPromo, er zal er altijd één tussen die aan uw wensen voldoet. Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment.

Meer informatie over elektrische fietsen

Is nog niet alles duidelijk voor u en wilt u graag meer informatie over de verschillende elektrische fietsen lezen voordat u er één aanschaft? Graag verwijzen wij u door naar onze verschillende pagina's waar wij u meer vertellen over de bezorging en kosten wanneer u een elektrische fiets koopt. Bent u op zoek naar een fietsplan of wilt u de mogelijkheden weten op het gebied van financiering? Informatie hierover kunt u vinden onderaan deze pagina onder het kopje informatie of klantenservice. Verder raden wij u aan om de voorwaarden van MotorPromo te lezen, op deze manier komt u niet voor onverwachte verassingen te staan en komt u er eenvoudig achter wat u kunt verwachten.

De mooiste merken

Als u op zoek bent op een mooie dames of herenfiets dan bent u aan het juiste adres bij MotorPromo. Ons assortiment bestaat uit de mooiste merken zoals Gazelle, Batavus of Giant. Ga op zoek naar een sportief model met een grote actieradius, of juist naar een stadsfiets waar u comfortabel mee op weg kunt. Wat uw voorkeur ook is, MotorPromo heeft een geschikte (elektrische) fiets die bij u past. Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide collectie en mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360