Dirtbikes


Dirtbikes

Dirtbikes

Zoekt u naar de beste dirtbikes, zodat u uitstekende prestaties neer kunt zetten? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment en zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste. Blader door de verschillende modellen of kom langs bij 1 van onze vestigingen in het land. We zitten in verschillende plaatsen, waardoor u de dirtbikes ook gewoon zelf kunt komen bekijken, nu ze nog mooi schoon en gepoetst in de showroom staan.

Informatie over de dirtbikes

Wilt u meer informatie over de dirtbikes voor de motorcross of bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de servicegarantie die we u kunnen bieden? Lees verder op de verschillende pagina’s, ook wanneer u meer wilt weten over de merken waarmee wij werken en de historie achter deze namen. Wij zorgen er graag voor dat u precies weet waar u aan toe bent, ook wanneer u een keuze wilt maken uit de verschillende dirtbikes en soorten.

Soorten dirtbikes

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende soorten dirtbikes voor de motorcross. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een 50cc 2-takt model of gaat uw voorkeur uit naar een 4-takt bike? Ook hebben wij modellen in de klasse van 125cc en 250cc. Dankzij het uitgebreide assortiment kunt u er zeker van zijn dat er ook voor u een geschikt model bij zit. Dat betekent dat u met een uitstekende dirtbike mee kunt doen aan de motorcross.

 

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360