Buggys


Buggys

Buggy's

Benieuwd naar onze buggy's en u wil kijken naar wat er zoal beschikbaar is? Blader door de verschillende buggy's met kenteken, die u ook op de openbare weg in Nederland mag gebruiken. Kijk daarnaast ook eens naar de buggy's voor kinderen en lees meer over bijvoorbeeld de verzekering en belasting waar u mee te maken zal krijgen. Wij zorgen voor een uitstekende voorbereiding en beantwoorden daarnaast natuurlijk graag vragen die u heeft met betrekking tot de voertuigen of het gebruik hiervan.

Meer informatie over de buggy's

Wilt u meer lezen over de verschillende buggy's die wij u kunnen leveren? Blader door de merken die wij u aan kunnen bieden en lees bijvoorbeeld meer over de kentekenregeling. Verder kunt u onder andere nagaan welke soorten er beschikbaar zijn en waar u op dient te rekenen met het oog op het onderhoud en de service. Wij bieden de informatie graag zo uitgebreid mogelijk aan u aan.

Buggy's met kenteken of voor kinderen

Heeft u de buggy's met kenteken op het oog? Dit zijn de modellen waar u op de openbare weg gebruik van kunt maken. Ze voldoen aan de eisen zoals de RDW die stelt, waardoor u er net als met een reguliere auto mee kunt rijden. Aan de andere kant kiest u echter voor een stoere terreinwagen, waarmee u zelfs de grootste woestenij kunt trotseren. U kunt daarnaast kiezen voor de kinder buggy's. Deze zitten op een heel veilige manier in elkaar en zorgen ervoor dat de kinderen de tijd van hun leven hebben.

Heeft u vragen over één van de buggy's met kenteken of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360