Fietsen


Fietsen

Fietsen & Kinderfietsen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of bent u gewoon benieuwd wat er zoal beschikbaar is? Of het u nu gaat om een bakfiets of wellicht een freestyle fiets waarmee u vette tricks kunt doen. U vindt het bij ons allemaal. Van een loopfiets tot een omafiets wij hebben prachtige exemplaren in de showroom. Blader door ons uitgebreide assortiment fietsen en kinderfietsen of kom ze bekijken één van onze vestigingen.

Kinderfietsen in prachtige kleuren

Zoekt u specifiek naar kinderfietsen, zodat u samen met uw kleine op pad kunt? Begin eens met een kleine loopfiets in één van de prachtige uitvoeringen en kijk daarna naar de speciale fietsen voor jongens en voor meisjes. Ruime keuze in stoere kleuren, dikke banden en te koop met zijwieltjes.

Groot aantal soorten fietsen

We hebben een groot aantal verschillende fietsen en kinderfietsen voor u ondergebracht in diverse categorieën. Gaat u voor een transporter met een handige mand, een troy cobra of wellicht een police boy? Blader door de Vogue Esmee en Vogue Daisy fietsen, of ga voor een Kidracer Boy. Dankzij het uitgebreide assortiment aan fietsen en kinderfietsen durven we met zekerheid te stellen dat er ook voor u een exemplaar bij zal zitten. Blader er snel doorheen en zorg er op die manier voor dat u uitkomt bij de tweewieler die u zoekt.

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360