Bekijk onze vestigingen Winkelwagen RDW erkend Innovam groep

LET OP ! 50% korting op het uurloon van reparaties voor onze eigen klanten !

(102031) Elektrische fiets Vogue Infinity lady-grey 8sp

(102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323
  • (102031) Elektrische fiets VOGUE INFINITY, LADY-GREY, 8SP, SHIMANO 8717853995323

Adressen voor een proefrit? 5 landelijk testcentra!
klik op deze link voor ons adressenlijst en kies uw gewenste showroom.
Een bakje koffie staat klaar ! let op, afwijkende openingstijden !

Tip vd Vakman !
- Een elektrische fiets moet u goed uitproberen en vergelijken.
- Koop nooit een elektrische fiets op afstand online, doe een proefrit.
- Eerst zien, voelen, horen, modellen vergelijken en dan pas beslissen!

Voor een uitgebreide product omschrijving van deze e-bike zie tablad productomschrijving hieronder.
Nu: 1149,00
Adviesprijs: 1299,00
U bespaart: € 150,00!
Toelichting:
100% LAAGSTE PRIJSGARANTIE! Onze E-bikes elders goedkoper? Wij betalen u het verschil terug en bovendien krijgt u een fietstas t.w.v 65,- cadeau! kom gerust geheel vrijblijvend langs, koffie staat klaar!
Bezoek showroom Bestel telefonisch

 

Levertijd Direct uit showroom rijklaar
Productnummer 102031
Merk Vogue
Afmeting Frame: 53 cm (incl vering 55cm)
Materiaal Aluminium
Kleur Grey
Accu Lithium 36V - 10.4 Ah
Bagagedrager Ja
Display Ja, met verlichting (9 standen ondersteunings niveau)
Elektrisch Ja
Frame Aluminium (super licht en ideaal voor camper of de fietsdrager)
Framemaat 53 cm
Handrem Ja
Kettingkast Gesloten
Kleur Grey
Motor Borstelloos geruisloos met vrijloop
Rijklaar bij ontvangst Ja, direct meenemen geen wachtijden
Slot Axa Defender met ringgat
Soort rem Voor: V-brake, achter rollerbrake
Vering Voorvork en zadelpen
Verlichting Voor: Spanninga, achter via de accu met remlicht voor extra veiligheid
Versnellingen Shimano Nexus 8
Zadel zwart  Sella Royal
Actieradius Actieradius: 40 tot 60km. Ook verkrijgbaar met Golden accupack: 80-100km actieradius (100,- extra)

Elders deze E-bike goedkoper?
Stuur de offerte of neem de offerte mee en wij passen onze prijs direct aan en u krijgt een duo-fietstas kado t.w.v. €65,- !
 

Kom gerust langs 1 van ons 5 landelijke showrooms en probeer deze prachtige e-bike geheel vrijblijvend uit! Wij hebben ontzettend veel keuze van grote merken e-bikes tegen zeer kleine prijzen, Bent u opzoek naar een goed merk voor een mooi prijs dan slaagt u altijd bij ons! 

Voor adressen en openingstijden van ons 5 landelijke showrooms / testcentra klik dan op de link  ADRESSENLIJST
| 5 Jaar garantie | Direct uit voorraad leverbaar | 24 uurs servicepas NL-BE | 100% laagste prijsgarantie | 

Garantie afhandeling:
Motorpromo.nl  geeft ter aanvulling op uw wettelijke rechten een garantie tegen eventuele materiaal- of constructiefouten aan uw fiets. Hierbij moet minstens aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Je kunt alleen aanspraak maken op garantie indien je een duidelijk ingevuld en afgetekend garantiebewijs of de aankoopbon hebt. Alleen de eerste eigenaar heeft recht op garantie. de garantie is dus niet overdraagbaar.
 
Garantie + 24uurs servicepas.
Motorpromo.nl geeft maar liefst 5 jaar garantie op een stalen of aluminium frame, 5 jaar garantie op de voorvork (2 jaar op verende voorvork) plus 1 jaar op overige onderdelen voor zover deze niet aan normale slijtage onderhevig zijn. Garantie geldt uitsluitend voor ons top Hollandse merk VOGUE BIKES.U krijgt verder bij aankoop van een VOGUE E-BIKE vakhandelfiets 2 jaar garantie op het elektrisch aandrijfsysteem en op het batterijpakket van de lithium ion.

Via motorpromo.nl kunt u een 24uurs servicepas aanvragen voor pech onderweg of service aanhuis. Bij pech gevallen onderweg wordt u geheel kosteloos geholpen waar dan ook in heel Nederland en België. Service of reparatie aan huis is tegen zeer geringe betaling mogelijk. Zo kunt u zorgeloos maximaal genieten van uw fiets. Deze servicepas is geldig binnen Nederland en België. Dit betekent 24 uur per dag en 7 dagen per week zorgeloos fietsen voor maar liefst €49.-  per jaar incl. administratiekosten. Bijzonder prettig service vinden al duizenden klanten voor u...

Op alle overige merken elektrische fietsen geven we maximaal 1 jaar garantie op alles m.u.v. slijtage gevoelige onderdelen.
Op elektrische fietsen met loodaccu geven we maximaal 6 maanden garantie op de elektrische aandrijving en de accu. Ook hiervoor geldt geen garantie op slijtage gevoelige onderdelen. Nogmaals 5jaar garantie op het frame en 2 jaar volledig op elektronica geldt enkel op ons vakhandel merk VOGUE BIKES.

De fabrieksgarantie garanties worden in eerste instantie door de motorpromo.nl werkplaats beoordeeld. 

Garantie wordt niet verleend indien:
- De (elektrische) fiets oneigenlijk of onzorgvuldig is gebruikt of beschadigd is door een verkeersongeval of valpartij.
- De schade te wijten is aan normale slijtage van onderdelen zoals banden, ketting, kabels, spaken en remblokjes.
- De fiets onvoldoende onderhouden is, d.w.z. niet tijdig uitvoeren van een onderhoudsbeurt bij ieder 1000km.
- Reparaties ondeskundig of niet door een motorpromo.nl dealer wordt uitgevoerd.
- Voor reparaties niet-originele onderdelen zijn gebruikt of indien die onjuist gemonteerd zijn.
- De constructie gewijzigd is.
- De fiets voor verhuur is gebruikt.
- Roestvorming ontstaan is op gelakte, verchroomde en aluminium onderdelen van de fiets omdat de fiets niet regelmatig is onderhouden of                  schoongemaakt.
 
Voor zover wettelijk toegestaan is vergoeding van lichamelijk letsel of schade aan andere goederen dan (originele onderdelen van) de motorpromo.nl fiets uitgesloten. Het arbeidsloon voor de- en montage van de fiets behoort niet tot de garantie en is voor rekening van de eigenaar. De motorpromo.nl fietsen voldoen aan de Europese typegoedkeuring. Voor het wettelijk gebruik van uw fiets gelden wettelijke voorschriften die per land kunnen verschillen.

 
VOGUE E-BIKES, is de toekomst al voorbij !Design
Vogue Infinity 8sp is uitgevoerd in een stijlvolle kleur en heeft een lage instap. De trap-ondersteuning is via het LED display eenvoudig in te stellen. De elektrische fiets is uitgerust met een robuuste rotatie-censor. De elektrische fiets is zorgvuldig afgewerkt, zoals het wegwerken van de kabels in het frame. Het aluminium frame maakt de e-bike lichter en is daardoor ook prima te gebruiken zonder trapondersteuning. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een dichte kettingkast, heeft deze elektrische fiets nauwelijks onderhoud nodig. Deze elektrische fiets is een typische allrouder, geschikt voor zowel lange als korte afstanden, in iedere situatie of weertype. 

 

Dubbele voorvorkvering & Zadelpenvering

Onze elektrische fietsen zijn voorzien een dubbele voorvorkvering die u zelf kunt verstellen. Dit zorgt ervoor dat u comfortabel naar uw bestelling kunt fietsen. De vering past zich aan uw gewicht aan en veert altijd in de juiste mate. 

Tevens zijn onze elektrische fietsen voorzien van een zadelpenvering. Deze vering past zich aan uw gewicht aan en dempt de schokken zodanig, dat u zonder een zere rug op uw bestemming aankomt.Shimano Nexus 8
Acht naafversnellingen van Shimano van hoge kwaliteit, die nauwelijks tot geen onderhoud vragen. Door het gebruik van deze naafversnellingen heeft de fiets een dichte kettingkast, zodat uw kleding en de bewegende delen optimaal beschermd zijn.

Li-ion accu met slot
Voor onze elektrische fietsen vinden we de actieradius erg belangrijk. Daarom is deze elektrsiche fiets uitgerust met een zeer grote capaciteit van (36V, 10,4 Ah 374Wh) en heeft een actieradius van 100-120 kilometer. Daarbij heeft hij een zeer lange levensduur. De accu is uitneembaar, heeft een geïntegreerd achterlicht én remlicht en wordt beveiligd met een geïntegreerd slot. Let op: Deze e-bike is tevens verkrijgbaar in een 13amp (469wh) uitvoering, met een hogere actieradius en dus een nóg langere levensduur, actie radius: 120-160 kilometer.Kleine krachtige motor
Deze (250W) motor is geruisloos en geeft desgewenst een krachtige ondersteuning in iedere situatie. Voor deze e-bike is de meest  krachtige motor gebruikt (40Nm) en bied zo goede ondersteuning bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen een helling op. Omdat de motor in het voorwiel is geplaatst, kunnen we gebruik maken van een Naafversnelling. Hierdoor heeft de e-bike weinig onderhoud nodig en kan een dichte kettingkast kan worden gebruikt.


Led display met 9 niveaus
Het zeer eenvoudig te bedienen paneel biedt negen niveaus voor trapondersteuning. Doordat er negen ondersteuningniveaus zijn, levert de motor is geleidelijke ondersteuning bij het opbouwen van de snelheid. Hierdoor voelt u geen schokkende bewegingen. Op het digitale scherm is de status accu, snelheid in km/u, totale afstand en per strip en ondersteuning niveau af te lezen. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur; dit is wettelijk bepaald. 


CST Sensamo
Deze Sensamo banden hebben een extra geweven laag, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor elektrische fietsen. De extra versteviging zorgt ervoor dat de zijwanden niet kapot gaan. De erg lage rolweerstand zorgt voor een grotere actieradius. En natuurlijk zorgt de fiber anti-leklaag ervoor dat u niet met een lekke band komt te staan. Ook voorzien van een dubbele velgwand voor antislag.Axa Defender ringslot
Het is belangrijk een elektrische fiets goed te beveiligen. Daarom zijn onze e-bikes standaard uitgerust met een gehard stalen ringslot van Axa. Dit slot heeft het ART-3-certificaat. Hierdoor is de elektrische fiets ook goed tegen diefstal te verzekeren. Dit slot is ook te gebruiken met de Axa insteekketting. Met deze insteekketting is de e-bike aan iets vast te zetten. Hierdoor is de e-bike minder interessant is voor diefstal.Draaigreepschakeling
Voor extra gebruiksgemak hebben onze elektrische fietsen een draaigripschakelaar van Shimano. Dit is een in het handvat geïntegreerde versnellingsschakelaar. Het veranderen van een versnelling gebeurt door het draaien van het handvat. Dit model is voorzien van 8 versnellingen in de naaf, doordat het een naafversnelling betreft, kunt u de versnelling al fietsend maar ook in stilstand draaien.

Kom gerust langs 1 van ons 5 landelijke showrooms en probeer deze prachtige e-bike geheel vrijblijvend uit! Wij hebben ontzettend veel keuze van grote merken e-bikes tegen zeer kleine prijzen, Bent u opzoek naar een goed merk voor een mooi prijs dan slaagt u altijd bij ons! 

Voor adressen en openingstijden van ons 5 landelijke showrooms / testcentra klik dan op de link  ADRESSENLIJST

Producten

Onderdelen A t/m Z Quads op NL Kenteken Buggys 50cc - 1100cc Retro Scooters & Scooters Kinderquads op Benzine of  Accu Dirtbikes & Motorcross Mini Bikes & Mini Crossers Fietsen, Bakfietsen & Kinderfietsen Elektrische Fietsen divers Kleding en Accessoires

Populair :

Streetquads Retro Scooters Fietsen divers Elektrische Fietsen Quads v.a. 6 jaar Quads tot 6 jaar Kinderquads Elektrisch Bescherming & Kleding Dirtbikes 125cc 4takt Dirtbikes 250cc 4takt

Klantenservice:

Financiering Fietsplan Pechpas Kentekenregeling Verzekeringen quads Service op quads,bikes Service op alle fietsen Wegenbelasting quads Bezorgen & Kosten Werkplaats

Showroom / Verkoop:

Beesd Budel  Hardenberg Drachten Doetinchem
Overpelt (magazijn)
Ga naar  filiaal Budel

Cuijk (magazijn)
Ga naar filiaal Beesd

Let op :
Afwijkende openingstijden !

Overige informatie

Financiering Fietsplan Pechpas Kentekenregeling Verzekeringen quads Service op quads,bikes Service op alle fietsen Wegenbelasting quads Bezorgen & Kosten Werkplaats