Retro Scooters


Retro Scooters

Scooters

Wilt u meer weten over onze scooters in het algemeen, of in het bijzonder over onze retroscooters? Het zijn de modellen van een aantal tientallen jaren terug, die de laatste jaren weer bijzonder veel aandacht krijgen. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met een aantal andere modellen, of bijvoorbeeld de accessoires en toebehoren. Blader door ons online assortiment, of lees meer over bijvoorbeeld de eventuele bezorging en kosten. U bent dan volledig op de hoogte van alles op het gebied van retroscooters en de andere modellen binnen ons assortiment.

Modellen en informatie

De verschillende pagina’s over retroscooters en andere modellen zorgen ervoor dat u een goed beeld krijgt wat u bij ons kunt verwachten. Daarnaast kunt u natuurlijk meer lezen over bijvoorbeeld de mogelijkheden op het gebied van een financiering. Wilt u weten waar u op kunt rekenen qua service en onderhoud? Ook daar doen we graag een boekje over open. Wat dat betreft kunt u zich volledig inlezen over de retroscooters en andere scooters binnen ons assortiment.

Bijzondere retroscooters

Bent u specifiek op zoek naar retroscooters? Deze modellen hebben een stijlvolle uitstraling, dankzij de vormen die we nog kennen uit het verleden. Aan de andere kant zijn de scooters natuurlijk voorzien van een prachtige laklaag, in combinatie met de technieken zoals we daar vandaag de dag mee werken. Dat betekent dat de scooters zich goed kunnen meten met bijvoorbeeld de sportline scooters en de elektrische scooters, maar ze dankzij de nostalgie een bijzondere plaats in ons hart hebben. Blader door de verschillende scooters en bepaal zelf welk model u het meest weet aan te spreken.

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360