Fietsen


Fietsen

Fietsen & Kinderfietsen

Bent u op zoek naar nieuwe fietsen, of bent u gewoon benieuwd wat er zoal beschikbaar is? Of het u nu gaat om een bakfiets of wellicht een freestyle fiets waarop u vette tricks uit kunt halen, u vindt het bij ons allemaal. Van een loopfiets tot een omafiets in een van de verschillende varianten, wij zorgen ervoor dat u een prachtig exemplaar aan kunt schaffen. Blader door ons uitgebreide assortiment fietsen en kinderfietsen en zorg er op die manier voor dat u een beeld krijgt van wat er zoal beschikbaar is.

Kinderfietsen in prachtige kleuren

Zoekt u specifiek naar kinderfietsen, zodat u samen met uw kleine op pad kunt? Begin eens met een kleine loopfiets in een van de prachtige uitvoeringen en kijk daarna naar de speciale fietsen voor jongens en voor meisjes. Gaat de kleine voor een stel stoere kleuren en het liefst lekker dikke banden, of aan de andere kant nog even voor een roze fietsje met zijwieltjes? Blader door ons assortiment, of bekijk de fietsen en kinderfietsen in een van onze vestigingen.

Groot aantal soorten fietsen

We hebben het grote aantal verschillende fietsen en kinderfietsen voor u ondergebracht in diverse categorieën. Gaat u voor een transporter met een handige mand, een troy cobra of wellicht een police boy? Blader door de Vogue Esmee en Vogue Daisy fietsen, of ga aan de andere kant voor een Kidracer Boy en een Butterfly. Dankzij het uitgebreide assortiment aan fietsen en kinderfietsen durven we met zekerheid te stellen dat er ook voor u een exemplaar bij zal zitten. Blader er snel doorheen en zorg er op die manier voor dat u uitkomt bij de tweewieler die u zoekt.

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360