Elektrische fietsen


Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Bent u op zoek naar elektrische fietsen? Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het dagelijks verkeer en hebben een heel stijlvolle vormgeving. De accu zit netjes weggewerkt in bijvoorbeeld de bagagedrager en qua motoren heeft u de keuze uit een aandrijving op de wielen of de trappers. Wat dat betreft is het verstandig om gewoon eens door de verschillende elektrische fietsen heen te bladeren. Wat dacht u daarnaast van de elektrische bakfietsen en bijvoorbeeld de elektrische vouwfietsen? Het zijn de bijzondere exemplaren waarmee we graag zorgen voor een zo uitgebreid mogelijk assortiment.

Meer informatie over elektrische fietsen

Wilt u meer informatie over de elektrische fietsen lezen? Bekijk dan ook eens de pagina’s waarop we u meer vertellen over de bezorging en de kosten, of bijvoorbeeld het fietsplan en de financiering. U komt er op die manier eenvoudig achter wat u kunt verwachten, ook met het oog op de garantie en de service. Lees meer over ons als Motorpromo of de pechpas en verzekeringen en zorg er daarmee voor dat u in ieder geval niet voor verrassingen komt te staan.

Dames en heren

Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen uit de verschillende elektrische fietsen voor dames en voor heren. Ga op zoek naar een sportief model waarmee u kunt rekenen op een grote actieradius, of aan de andere kant naar een stadsfiets waar u comfortabel op plaats kunt nemen. Wat uw voorkeur ook heeft, dankzij ons uitgebreide assortiment aan elektrische fietsen zit er ook voor u een geschikt exemplaar bij. Kiest u voor een elektrische fiets met een mandje, of wellicht voor een exemplaar met een extra lage instap om er gemakkelijk op te kunnen stappen?

 

Heeft u vragen over onze Elektrische Fietsen?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360