Dirtbikes


Dirtbikes

Dirtbikes

Zoekt u naar de beste dirtbikes, zodat u binnen de motorcross uitstekende prestaties neer kunt zetten? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment en zorgen er daarmee graag voor dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste. Blader online door de verschillende modellen, of kom langs bij één van onze vestigingen in het land. We zitten op een aantal verschillende plaatsen, waardoor u de dirtbikes ook gewoon zelf eens kunt komen bekijken, nu ze nog mooi schoon en gepoetst zijn voor de motorcross.

Informatie voor de motorcross

Wilt u meer informatie over de dirtbikes voor de motorcross, of bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de servicegarantie die we u kunnen bieden? Lees verder op de verschillende pagina’s, ook wanneer u meer wilt weten over de merken waarmee we werken en de historie achter deze namen. Wij zorgen er graag voor dat u precies weet waar u aan toe bent, ook wanneer u een keuze wilt maken uit de verschillende dirtbikes en soorten.

Soorten dirtbikes

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende soorten dirtbikes voor de motorcross. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een 50cc 2 takt model, of gaat uw voorkeur aan de andere kant uit naar een 4 takt bike? Kies voor de 125cc of de 250cc klasse en geef ons op die manier aan welke dirtbikes u op het oog heeft. Dankzij het uitgebreide assortiment kunt u er zeker van zijn dat er ook voor u een geschikt model bij zal zitten. Dat betekent dat u met uitstekend materiaal mee kunt doen aan de motorcross en het daar de volgende keer in ieder geval niet aan zal liggen.

 

Heeft u vragen over een van de quads met kenteken, of het gebruik hiervan?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

CONTACT OPNEMEN+31 (0) 85 7609360